Rendezvényszervezőknek

Rendezvényszervezőknek, művelődési házaknak, fesztiváloknak, céges rendezvényekre

Speciális ajánlatunk rendezvényszervezőknek - Utazó Planetárium élmény minden rendezvényre!

360 fokos képi látvány

planetáriumi tudományos műsorok vagy

Fulldome showk mindenkinek!

Élmény és látvány és szórakozás egyben!

Céges családi napok, városi és falunapok, iskolai rendezvények, fesztiválok érdekes és látványos programja az Utazó Planetárium, mely MINDEN korosztályhoz szól!

Utazó Planetárium kupoláiba egy tipikus 10 előadásos napon (pl 10-18óra között) kupolamérettől függően 280-450-600 fő vagy akár 1000-1400 néző is befér!

Egy napon 12 előadással 8+7m kupolában max 1600 fő! 

Háromféle kupolaméreből lehet választani: 5 méter, 6 méter, 7 méter vagy 8 méter átmérőjű
beltéri kupolák állnak rendelkezésre.

Ültetés speciális döntött székeken vagy ülőpárnákon.

Speciális döntött székes ültetés esetén a befogadóképesség a párnás ültetéshez képest 5-10 fővel kevesebb! 

Előadásainkat kb 45 percenkét kezdjük és a teljes műsorkínálatból változatos, több korosztálynak (3-99 év) szóló műsorokat tudunk biztosítani. Műsoraink választhatóak vagy javaslatit teszünk a korosztályoknak, családoknak legjobban illeszkedő műsorra.

Rendezvényre vonatkozóan kérje egyedi ajánlatunkat!

Legyen élmény a tanulás!_UtazoPlanetárium_bemutatkozó201907

Letölthető pdf formátumú bemutatkozó / Portfólió ismereteő az Utazó Planetárium szolgáltatásairól.
(verzió 2019/07)

UtazoPlanetarium_bemutató_röviden2018

Utazó Planetárium rövid cégismertető dokumentum.
A bemutatkozó dokumentum szövegezése, képei felhasználhatóak plakátok, műsor kiadványok készítésekor az Utazó Planetárim program beharangozására.

filmkatalogus_UtazoPlanetarium2019-v05

Utazó Planetárium FILMKATALÓGUS letölthető formátumban
( B5 hajtott, füzet nyomtatási formátum)

Mindig legyen élmény a tanulás! - Mesél az ég, karnyújtásnyira az Univerzum!

Az Utazó Planetáriumot az űrkutatás, a csillagászat és a természettudományok népszerűsítése céljából hozták létre csillagászok a nézőknek ráadásul nem kell messzire utazni hozzá, hanem az adott helyszínen élvezhetik a látványos bemutatókat iskolákban, rendezvényeken, művelődési központokban.

Eddigi hét éves működése során az Utazó Planetárium előadásait már több, mint 230.000-en látták az ország különböző pontjain, hívták már őket környező országokba, Szlovákiába,  Ausztriába, Németországba is.

Jelenleg huszonegy magyar nyelvű, tematikusan összeállított műsorból lehet választani: a legkisebbeknek szánt mesés előadástól kezdve a Naprendszerről szóló áttekintő bemutatón keresztül a komolyabb, egy-egy speciális, érdekes témát érintő, középiskolásoknak és felnőtteknek egyaránt tanulságos előadásokig.  

Műsoraik témakörei lefedik az általános- és középiskolák csillagászati tananyagát, sőt túl is nyúlnak azon, nagyban segítve ezzel a pedagógusok tanórai munkáját

Az Utazó Planetárium a digitális technika adta lehetőségekkel, 360 fokos látványos térhatású kivetítéssel dolgozik. Műsoraikban megismerkedhetünk a csillagképekkel, a bolygókkal, ezen égitestek mozgásával, a csillagos égbolt változásával, galaxisokkal vagy akár a sötét anyaggal is.
Az előadások felfújható 5 vagy 6 vagy 7 méter átmérőjű gömbkupolában zajlanak, ahol alkalmanként 25-től 60 fő is megtekinthet egy-egy műsort egy vagy több kupolában.

A digitális technikának köszönhetően fulldome, azaz teljes kupolás, térhatású filmekkel is bővítették előadásaikat, tovább növelve a gyerekek érdeklődését és ismeretszerzését. Az iskolák számára összeállított előadásokat általában szakképzett csillagászok tartják, így az előadás után a felmerülő kérdésekre is szakszerű választ kaphat a hallgatóság.

További elérhetőségek: